Hirdesd Te is termékeid a TradeMarket.hu piactéren!

Mindig ingyenes termékmegjelenés, Vásárlók ezrei. Ez a TradeMarket.hu újgenerációs piactér, ahol termékek tízezreit böngészheted!

Csatlakozz a TradeMarket.hu piactérhez!
Csatlakozz a TradeMarket.hu piactérhez! Csatlakozz a TradeMarket.hu piactérhez!

Miért éri meg?

Profitvédelem

A potenciális vásárlókat egyből átirányítjuk a Te áruházadba, így garantáltan profitálsz belőlünk, ha termékeid a TradeMarket.hu piactéren népszerűsíted.

Piacvédelem

A termékeidnek soha nem lesz a TradeMarket.hu a konkurense. Ennek egy oka van, piacterünk nem forgalmaz és nem is tervez forgalmazni saját termékeket.

Ingyenes megjelenés

Mind a termékmegjelenés mind a kattintások is jelenleg mind ingyenesek.

Az újgenerációs E-commerce Platform

TradeMarket.hu

Az újgenerációs
E-commerce Platform

Egyszerű, gyors felületek. Átlátható, naprakész termékinformációk.

Folyamatosan fejlődő adminisztrációs felület, automatizmusok, export és import funkciók.

Automatikus termékinformáció frissítés.

Közel 15 éves tapasztalattal rendelkező Profi szakmai gárda

A csodában nem hiszünk, a mesterséges intelligenciában igen. Egyedi módszerekkel szólítjuk meg a vásárlókat.

SZOLGÁLTATÁSOK

Piacterünk legfontosabb jellemzői

Nem csak a vásárlói felületekre összpontosítunk. Kiemelt fontosságú a teljes körű partner adminisztrációs felületünk is, ahol áruházad működését kezelheted.

Ütős kampányok

Ütős, napi szinten optimalizált kampányokban vehetsz részt a termékeiddel pl. BlackFriday, Karácsony.

Vásárlók elérése

Többféle kommunikációs csatornán érjük el a látogatókat, vásárlókat: hírlevel, display kampányok, árösszehasonlító és termékmegosztó rendszerek, közösségi média, TikTok, Facebook Chat robot. Kár lenne kihagyni.

Admin felület

Intuitív, gyors, teljes körű partner adminisztrációs felület segíti a hatékony értékesítést. Termékeidet pár kattintással kezelheted, exportálhatod, importálhatod.                                                                        

Ingyenes megjelenés

Áruházad termékeit ingyenesen népszerűsítheted, a termékek megjelenése, a kattintások mind-mind ingyenesek. Bevételünk forrása jelenleg affiliate marketingbpl és direkt termékhirdetés közzétételi lehetőségből származik.

Dedikált Support

Mind a vásárlókkal való kapcsolattartásra, mind partnereinkkel való kapcsolattartása állandó Ügyfélszolgálati elérhetőséget biztosítunk Minden megkeresés, kérdés garantáltan szem előtt van, amiről jegykezelő rendszerünk gondoskodik.

Folyamatosan fejlesztjük

Közvetlenül szólhatsz bele a rendszer életébe, hiszen Te használod nap mint nap, Te tudod pontosan, mi könnyítené meg a mindennapjaid. E-commerce fejlesztőink mindent megtesznek, hogy a legjobbat hozzák ki online piacterünkből.

Mérések

A használhatósági mutatók és begyűjtött analitikai adatok elemzésével folyamatosan monitorozzuk a teljes piacteret, hogy hol tudnánk kényelmesebbé tenni a használatot, hol kell gyorsítanunk a feldolgozáson.

Keresőoptimalizálás

Nagyon sok időt és energiát fordítunk a közel 100% - os Google teljesítményre. Kiemelkedően figyelünk a vásárlói felületek gyors betöltésére, a Google által használható struktúrált adatok megjelenítésére, Google vitális mutatókra.

Biztonság

Ügyelünk az adatok maximális biztonságára. Erről napi szintű biztonsági mentéseink, titkosított kommunikációs csatornánk, maximálisan védett szervereink gondoskodnak.                                                                        

Adminisztrációs felületek

Teljes körű termék - és rendelésmenedzsment

Egyszerűen kezelheted termékeid adatait, akár keresőoptimalizálást is végezhetsz termékenként, de ha termékvariációkat hoznál létre, néhány kattintással azt is elvégezheted. Megadhatsz egyedi szállítási időket, szállítási költségeket. A termékadatok megadását maximális testreszabhatóság jellemzi. Természetesen ha mindezt az automatizmusokra bíznád feed feldolgozó megoldásunkkal az is biztosított.

Teljes körű termék - és rendelésmenedzsment

Maradtak még kérdéseid?

További kérdések esetén keress minket bátran Ügyfélszolgálati elérhetőségeinken, Facebook Chat-en.

Igen. 3 termékfeltöltési módszer közül választhatsz termékeid publikálásához: manuális feltöltés, Excel importálás, Automatikus Feed import mechanizmus.

Jelenleg szolgáltatásunk ingyenes, így biztosan nem kell kiadással számolnod rendszerünk használatával kapcsolatban.

Nem kell tartanod attól, hogy termékeidnek versengnie kell velünk. A TradeMarket nem forgalmaz és nem is célja saját termékeket forgalmazni.

A piactéren való megjelenés, a rendszer alapszolgáltatásainak használata teljesen ingyenes.

Igen, ebben az esetben áruházad termékeit levesszük piacterünkről, elkészítjük a záró elszámolást (ha van elszámolandó tétel) és ezzel lezártnak tekinthető a rendszerrel való kapcsolat.

Részletes, Google optimalizált termékoldalak

Vásárlói felületek

Részletes, Google optimalizált termékoldalak

Külön kódrész szolgálja ki a vásárlói felületet, a megjelenítést, a felhasználói élményt. Illetve külön kódrész felelős azért, hogy a legpontosabb termékinformációk eljussanak a google-hoz. Ezáltal minden TradeMarket felületen publikált terméked Google-re optimalizált megjelenéssel fog szerepelni a találati listában.

A vásárlók különböző termékvariációk esetén egy kattintással választhatnak a nekik tetsző változatok közül, melyekhez egyedi képeket, egyedi árazást, egyedi szállítási információkat is rögzíthetsz.

Kik vagyunk?

Friss csapat vagyunk, de 10 éve ebben dolgozunk nap mint nap.

Azzal a céllal jöttünk létre, hogy olyan piacteret alkossunk, amire partnereink is azt mondják, hogy megéri csatlakozni. Ennek érdekében mindent meg is teszünk.

Csatlakozás

Profi Ügyfélszolgálat

Mind a vásárlók, mind a partnereink biztosak lehetnek a szakszerű kiszolgálásban. Keress minket bátran, addig nem nyugszunk, míg megoldást nem találunk a felvetésedre.

Feketeöves fejlesztők

Bár piacterünk most kezd növekedni, nem ez az első online piactér, aminek fejlesztésében részt veszünk. Közel 10 év tapasztalatát tesszük a rendszerbe nap mint nap.

Konverzió szakértők

Külön szakmára külön gárda. Nem tudunk mindent egyszerre megoldani, de nem is kell, ha online marketing csapatunk folyamatosan ötletel, optimalizál, kampányol.

Hozd létre TradeMarket fiókodat 2 perc alatt és adj el akár már ma!

Regisztrálj most, töltsd fel termékeid, nem számolunk fel semmilyen költséget rendszerünk használatáért.


A teljes funkcionalitást elérheted teljesen ingyen, miközben Vevők ezrei látják termékeid adatlapját.
Kérdésed van?

  • ugyfelszolgalat@trademarket.hu
  • Fb Chat
  • +36-20-213-5693