Csatlakozz a TradeMarket.hu piactérhez!

Garantáljuk, hogy tetszeni fog a TradeMarket piactéren való megjelenési lehetőség. Végre olyan feltételek, amit minden webáruház tulajdonos szeretne.

Csatlakozz a TradeMarket.hu piactérhez!
Csatlakozz a TradeMarket.hu piactérhez! Csatlakozz a TradeMarket.hu piactérhez!

Miért éri meg áruházadnak?

Profitvédelem

A piacon a legalacsonyabb a jutalékunk, így garantáltan profitálsz belőlünk, ha termékeid a TradeMarket.hu piactéren népszerűsíted. Sőt, a reális szállítási költség nem képez jutalékalapot.

Piacvédelem

A termékeidnek soha nem lesz a TradeMarket.hu a konkurense. Ennek egy oka van, piacterünk nem forgalmaz és nem is tervez forgalmazni saját termékeket.

Ingyenes megjelenés

A termékmegjelenés és a kattintások is mind ingyenesek, kizárólag a valós eladások után számolunk jutalékot (ami a piacon jelenleg a legalacsonyabb).

Az újgenerációs E-commerce Platform

TradeMarket.hu

Az újgenerációs
E-commerce Platform

Egyszerű, gyors felületek. Átlátható pénztárfolyamat, naprakész termékinformációk.

Folyamatosan fejlődő adminisztrációs felület, automatizmusok, export és import funkciók.

Automatikus termékinformáció frissítés, automatikus rendelés továbbítás.

GDPR szabványoknak való megfelelés, titkosított kommunikáció, törvényes webáruház működés.

Közel 15 éves tapasztalattal rendelkező Profi szakmai gárda

A csodában nem hiszünk, a mesterséges intelligenciában igen. Egyedi módszerekkel szólítjuk meg a vásárlókat.

SZOLGÁLTATÁSOK

Piacterünk legfontosabb jellemzői

Nem csak a vásárlói felületekre összpontosítunk. Kiemelt fontosságú a teljes körű partner adminisztrációs felületünk is, ahol áruházad működését kezelheted.

Ütős kampányok

Ütős, napi szinten optimalizált kampányokban vehetsz részt a termékeiddel pl. BlackFriday, Karácsony. Sőt, bevezető kampányunk is elég masszív lesz, már induláskor népszerűsítheted áruházad termékeit.

Vásárlók elérése

Többféle kommunikációs csatornán érjük el a látogatókat, vásárlókat: hírlevel, display kampányok, árösszehasonlító és termékmegosztó rendszerek, közösségi média, TikTok, Facebook Chat robot. Kár lenne kihagyni.

Admin felület

Intuitív, gyors, teljes körű partner adminisztrációs felület segíti a hatékony értékesítést. Termékeidet és rendeléseidet pár kattintással kezelheted, exportálhatod, importálhatod.                                                                        

Ingyenes megjelenés

Áruházad termékeit ingyenesen népszerűsítheted, a termékek megjelenése, a kattintások mind-mind ingyenesek. Kizárólag a valós eladások után számolunk jutalékot, ami garantáltan a piacon a legalacsonyabb.

Dedikált Support

Mind a vásárlókkal való kapcsolattartásra, mind partnereinkkel való kapcsolattartása állandó Ügyfélszolgálati elérhetőséget biztosítunk Minden megkeresés, kérdés garantáltan szem előtt van, amiről jegykezelő rendszerünk gondoskodik.

Folyamatosan fejlesztjük

Közvetlenül szólhatsz bele a rendszer életébe, hiszen Te használod nap mint nap, Te tudod pontosan, mi könnyítené meg a mindennapjaid. E-commerce fejlesztőink mindent megtesznek, hogy a legjobbat hozzák ki online piacterünkből.

Mérések

A használhatósági mutatók és begyűjtött analitikai adatok elemzésével folyamatosan monitorozzuk a teljes piacteret, hogy hol tudnánk kényelmesebbé tenni a használatot, hol kell gyorsítanunk a feldolgozáson.

Keresőoptimalizálás

Nagyon sok időt és energiát fordítunk a közel 100% - os Google teljesítményre. Kiemelkedően figyelünk a vásárlói felületek gyors betöltésére, a Google által használható struktúrált adatok megjelenítésére, Google vitális mutatókra.

Biztonság

Ügyelünk az adatok maximális biztonságára. Erről napi szintű biztonsági mentéseink, titkosított kommunikációs csatornánk, maximálisan védett szervereink gondoskodnak.                                                                        

Adminisztrációs felületek

Teljes körű termék - és rendelésmenedzsment

Egyszerűen kezelheted termékeid adatait, akár keresőoptimalizálást is végezhetsz termékenként, de ha termékvariációkat hoznál létre, néhány kattintással azt is elvégezheted. Megadhatsz egyedi szállítási időket, szállítási költségeket. A termékadatok megadását maximális testreszabhatóság jellemzi. Természetesen ha mindezt az automatizmusokra bíznád feed feldolgozó megoldásunkkal az is biztosított.

A beérkezett rendelések teljes életútját egy helyen kezelheted a rendelés beérkezésétől a sikeres kézbesítésig. Ha a vásárlóval egyeztetve módosulna valamilyen rendelés adat, természetesen azt is tudod módosítani. Ha szeretnéd, egy Excel-be minden rendelésinformációt kiexportálhatsz.

Teljes körű termék - és rendelésmenedzsment

Maradtak még kérdéseid?

További kérdések esetén keress minket bátran Ügyfélszolgálati elérhetőségeinken, Facebook Chat-en.

Igen. 3 termékfeltöltési módszer közül választhatsz termékeid publikálásához: manuális feltöltés, Excel importálás, Automatikus Feed import mechanizmus.

A valós eladások után számolt jutalékot igyekszünk a legalacsonyabban tartani, így több marad a vállalkozásod fejlesztésére.

Nem kell tartanod attól, hogy termékeidnek versengnie kell velünk. A TradeMarket nem forgalmaz és nem is célja saját termékeket forgalmazni.

A piactéren való megjelenés, a rendszer alapszolgáltatásainak használata teljesen ingyenes. Kizárólag a sikeres eladások után számolunk jutalékot, mely jelenleg a piacon garantáltan az egyik legkedvezőbb.

A jutalék mértéke nagy mértékben függ az eladott termék kategóriájától, tekintve, hogy vannak termékek ahol az ún. "alapjutalék" aránytalanul magas/alacsony lenne, így a jutalékok mértéke a termék kategória besorolásától függ, de elmondható, hogy az alapjutalék mértéke max. 10%, arányaiban 5-10% között mozog. A jutalékszámítás alapja a termék bruttó eladási ára (a reális mértékű szállítási költség nem képezi a jutalékösszeg alapját).

Például bizonyos, nagyértékű számítástechnikai és mobil termékek esetén a jutalék mértéke 5-6% között mozog, így arra bíztatunk minden érdeklődőt, hogy kérjenek áruházakra részletes jutalékbecslést, hogy konkrétabb információt tudjunk küldeni.

Igen, ebben az esetben áruházad termékeit levesszük piacterünkről, elkészítjük a záró elszámolást és ezzel lezártnak tekinthető a rendszerrel való kapcsolat.

A TradeMarket.hu piactér előreláthatólag 2021. szeptember első felében válik elérhetővé a vásárlók számára. Ügyfélszolgálatunkat viszont már most bátran keresheted, hogy induláskor a termékeid is részt vehessenek bevezető kampányainkban.

Részletes, Google optimalizált termékoldalak

Vásárlói felületek

Részletes, Google optimalizált termékoldalak

Külön kódrész szolgálja ki a vásárlói felületet, a megjelenítést, a felhasználói élményt. Illetve külön kódrész felelős azért, hogy a legpontosabb termékinformációk eljussanak a google-hoz. Ezáltal minden TradeMarket felületen publikált terméked Google-re optimalizált megjelenéssel fog szerepelni a találati listában.

A vásárlók különböző termékvariációk esetén egy kattintással választhatnak a nekik tetsző változatok közül, melyekhez egyedi képeket, egyedi árazást, egyedi szállítási információkat is rögzíthetsz.

Kik vagyunk?

Friss csapat vagyunk, de a tapasztalataink 10 - 15 év közöttiek, ami vonatkozik mind az Ügyfélszolgálati, mind a partnerkapcsolati, mind az
E-commerce fejlesztői ágra.

Azzal a céllal jöttünk létre, hogy olyan piacteret alkossunk, amire partnereink is azt mondják, hogy megéri csatlakozni. Ennek érdekében mindent meg is teszünk.

Csatlakozás

Profi Ügyfélszolgálat

Mind a vásárlók, mind a partnereink biztosak lehetnek a szakszerű kiszolgálásban. Keress minket bátran, addig nem nyugszunk, míg megoldást nem találunk a felvetésedre.

Feketeöves fejlesztők

Bár piacterünk most kezd növekedni, nem ez az első online piactér, aminek fejlesztésében részt veszünk. Közel 10 év tapasztalatát tesszük a rendszerbe nap mint nap.

Konverzió szakértők

Külön szakmára külön gárda. Nem tudunk mindent egyszerre megoldani, de nem is kell, ha online marketing csapatunk folyamatosan ötletel, optimalizál, kampányol.

Hozdd létre vállalkozásod TradeMarket fiókját most és lendítsd fel áruházad értékesítését!


Elolvastam és magamra nézve kötelező érvényűnek tekintem az Adatvédelmi Nyilatkozat és az Általános Szerződési Feltételek tartalmát.


Kérdésed van?

  • ugyfelszolgalat@trademarket.hu
  • Fb Chat
  • +36-20-213-5693